Omdat het niet voor iedereen zo evident is om naar  een therapeut te gaan wegens te hoge drempel, geen tijd, te duur, of andere reden,  heb ik b al mijn ervaringen en kennis gebundeld in zeer effectieve zelfcoaching trajecten.  

Het grote verschil met standaard zelfcoaching trajecten is dat ik hier dezelfde kracht insteek dan in mijn one to one gesprekken,  namelijk de kracht van je lichaamstaal.  Dit is een essentieel onderdeel en wordt nog nergens andres meegegeven in zelfcoahing trajecten.

Ik ga je leren om je brein te herprogrammeren, en je lichaamstaal te gebruiken als wapen en schild voor een sterk mentaal welzijn. 

 

Unieke 10 stappen programma's waar we de kracht van je eigen lichaamstaal gaan gebruiken om je doelen te bereiken.  

MISPAK JE NIET 

Dit zijn geen standaard zelfhulp werkboeken maar volwaardige 10 stappen programma's waarbij je niet enkel uitgedaagd wordt met sterke coachingvragen.  Zoals vermenld, gaan we hier 2 niveau's dieper door in te spelen op de kracht van neuroplasticiteit en we leren je je eigen lichaamstaal te lezen, te begrijpen en in te zetten in jouw voordeel. 

Ik ga je ook vragen jezelf op te nemen zodat je jezelf leert lezen en zelf je vooruitgang gaat kunnen ZIEN & voelen.

Ik besef dat je waarschijnlijk zelf al veel geprobeerd hebt en misschien niet vele energie hebt om er (zelf) aan te beginnen.   Geen nood.  Ik herken dit in mijn therapieën ook hier gaan we  dus echt (haalbare) stap per (haalbare) stap. 

 

 

 

 

 

Vervangt dit een klassiek coaching traject bij een therapeut?

Ja absoluut.  Het traject maakt gebruik van dezelfde technieken als bij een therapeut of coach.  Alleen gaan we je in deze trajecten zeer sterke tools geven om jezelf te leren lezen (via lichaamstaal) en bij te sturen.  

Voor velen zijn deze tools meer dan voldoende, andere hebben graag begeleiding van externe.  Je kan dit dus zeker samen met je therapeut doorlopen.  Je moet vooral dat doen waar jij je het beste bij voelt.

De enige keuze dat je niet zou mogen maken is om niets te doen. 

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gehad!

 

Hoe lang doe ik erover?

Dit traject is een equivalent van minstens 10 sessies bij de therapeut.  Geschatte doorlooptijd: 20 weken.  

Ik raad je aan om 2 weken per stap te nemen want we gaan echt in de diepte en willen je brein tijd geven om met weerstanden om te gaan en tijd vrijmaken voor implementatie van het nieuw gedrag. 

Ik wil wel maar wil dit niet allen doen

Heel normaal,  verandering gaat meestal samen met weerstand en emotionele rollercoasters.  Dan wil je niet alleen zijn maar je omringen door mensen die weten waar je doorgaat.  Daarom heb ik een facebookgroep opgericht waar je terecht kan voor je steun, vragen opmerkingen en zelf ook anderen die nog niet zo ver zijn als jouw steun en raad te geven