Wie is Caroline Van de Venne?

Geboren op 26 mei 1973.  Al 20 jaar getrouwd en moeder van 2 (puberende) kinderen.

 

Ik combineer al meer dan 4 jaar mijn functie als leadership coach on bedrijven met  mijn praktijk voor psychotherapie en coaching, die ik in 2006 heb opgestart in Boechout.   Ik heb ondertussen duizenden uren praktijk ervaring op verschillende domeinen zoals:  carrière vragen;  burn-outs;  relatieproblemen, ongewenste gedragspatronen, zelfbeeld en assertiviteit en coaching op effect van lichaamstaal.  

Ik fungeer tegenwoordig eerder als coach dan als therapeute omdat ik verkies om actiegericht te werken en omdat ik geloof dat de mensen zelf de antwoorden in zich hebben en ze gewoon een steuntje nodig hebben om tot die antwoorden te komen. 

Dankzij  mijn opleiding als therapeut herken in snel mogelijke ziektebeelden en de beperkingen die hiermee gepaard gaan en kunnen we haalbare stappen nemen.

Mijn sterktes : Als ik mijn klanten mag geloven zitten mijn sterktes vooral in de empathie; no judgment en het kunnen lezen tussen de lijnen waardoor ik redelijk snel tot essentie kom.

Mijn minpunten: Administratie  &  structuur.  (gelukkig zit de vertrouwensband zo goed dat klanten mij ook eerlijk durven te zeggen waar ik zelf begeleiding voor kan gebruiken J)  en mijn afwezigheid op social media:  Ben momenteel nog teveel bezig met de echte contacten en geen nog te weinig (priori)tijd aan social media... maar ik werk eraan!

Naast mijn privé praktijk werk ik ook als talentmana voor een groot retail bedrijf.

Ik beleef het als grote rijkdom om de verschillende technieken en inzichten die elk domein met zich meebrengt te combineren.   Door deze verschillen te zien, horen en te ervaren blijf in scherp en ontwikkel ik mijn kennis op bredere domeinen.